Pe 1 decembrie am invitat 130 de copii de la casele de copiii și copii asistati social la deschiderea Patinoarului Măgura, din Cisnădie, oferindu-le multe dulciuri, momente artistice și multe, multe surprize constând în dulciuri, baloane, insigne si stegulete.
Scopul proiectului a fost de a aduce căldură și bucurie în sufletele lor, în preajma sărbătorilor de iarnă. Acest proiect a fost realizat datorită sprijinului primit din partea domnului Primar Gheorghe Huja, primarul Oraşului Cisnadie si a companiilor care ne-au ajutat să oferim copiilor o seară deosebită, de neuitat!
În cadrul evenimentului toți cei prezenți au avut parte de foarte multe momente artistice oferite atât de Compania de Teatru „Become”, Clownul Buratino, cât și de momentele muzicale oferite de micii artişti de la Palatul Copiilor. Invitate special pentru a le oferi momente artistice surpriză au fost Luana Prodea si Dominique Simionescu.
Momentul inedit la deschiderea oficială a patinoarului, a fost oferit de campionii României de la CS Societatea de Patinaj Sibiu care au încântat publicul cu demonstrațiile de antrenament pe gheață. Sportivii de la Clubul Sportiv Şcolar – CS Societatea de Patinaj sunt pregătiţi de domnul profesor Ion Armenciu şi doamna profesoară Cristina Andrei.

Divertisment la patinoar