În prejma sărbătorilor de Paşte am reuşit mulţumită sprijinului primit din partea companiilor sponsorizatoare să aducem o mare bucurie în sufletele celor 340 copii cărora le-am pregătit pachete generoase. Acestea conţineau rechizite scolare, articole vestimentare, diverse jucării, multe dulciuri, produse de panificatie şi morărit. Cadourile au fost de mare ajutor pentru aceşti copii sărmani,care au fost foarte surprinşi ca cineva s-a gândit sa le acorde o mână de ajutor atat pentru a merge la şcoală cât si pentru a avea o masă decentă cu ocazia sărboroarei Paştelui.
Multumim echipei Pizzeriei Grizzly care ne-au oferit atât spaţiul pentru depozitarea produselor cat şi sprijinul dumnealor oferit la relizarea pungilor cu cadouri pentru copii.
Distribuţia a fost realizată pe parcursul a 5 zile lucrătoare. Suntem foarte recunoscători echipei Comapaniei de Teatru Become care s-a implicat direct atât în organizarea pachetelor cât şi în distribuirea lor.
Cei 340 copii pe care i-am spijinit sub îndrumarea echipei de la Asistenţă Socială, sunt proveniti din familii cu mare deficit finaciar, provin din familii monoparentale, copii foarte necăjiţi care au nevoie de sprijinul nostru constant, ei sunt din localităţile Cisnădie, Tălmaciu, Vurpăr, Turnu Roşu, Şura Mică, Ocna Sibiului, Roşia, Orlat și Cristian.

Paste 2015