Mosul ajunge si la persoanele internate la

Centrul de Recuperare şi Reabilitare din CISNADIE

Luna Decembrie 2015 Mosul ajunge si la persoanele internate la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Persoane cu handicap din oraşul Cisnădie – 59 persoane internate

Membrii echipei asociaţiei Totul Pentru Comunitate am hotărât să întindem o mână de ajutor semenilor nostri, astfel încât in data de 22 Decembrie 2015 am pregătit o surpriză neaşteptată şi neanunţată oamenilor internaţi la Centrul de Reabilitare din oraşul Cisnădie. Supriza consta în pregatirea 4 torturi mari cu fructe de padure preparate de noi înşine la sediul asociaţiei. Pe lângă aceste produse am pregatit 59 pungi cu cadouri de la Mosul, pungile continand produse de patiserie, fructe, sucuri si conserve pe care le-am dăruit cu drag acestor oameni, le-am servit noi înşine celor 59 de persoane internate, am interacţionat cu aceştia, promitându-le ca vom organiza cât mai mule evenimente de divertisment. In cadrul acestei vizite am avut ca invitati speciali trupa de Teatru Become, 2 fete de la Palatul Copiilor Sibiu care au cantat colinde si au recitat poezii cu tematica.

Multumim foarte frumos companiilor care ne-au sprijinit sa realizam aceasta surpriza placuta semenilor nostri in nevoie: Kendrion, Craiss, Mainetti, Dekorame, Best drinks, Scandia Foods, Compania de Teatru Become, Palatul Copiilor Sibiu.

Decembrie_2015