Evitarea abandonului scolar

In cadrul scolilor din Cisnadie, Cristian, Orlat si Vurpar, membrii voluntari ai asociatiei s-au implicat in distribuirea de rechizite scolare complete, imbracaminte, incaltaminte si produse alimentare pentru 120 de copii din clasele I-IV asistati social.
Scopul proiectului a fost prevenirea abandonului scolar si un start bun pentru inceputul de an scolar
Vezi detalii eveniment Evitarea abandonului scolar

Bucurii de sarbatori

In decembrie 2014 am invitat 130 de copii de la casele de copii si copii asistati social la deschiderea patinoarului Magura, din Cisnadie, oferindu-le multe dulciuri.
Vezi detalii eveniment, la Divertisment la patinoar

Imagini video

VIDEO

Cadouri de sarbatori

In 5 decembrie 2014 am invitat 130 de copii de la casele de copii si copii asistati social in centrul orasului Cisnadie, la momentul aprinderii luminilor celui mai inalt brad din Romania.
Vezi detalii eveniment, la Cadouri de Sarbatori

Sa descoperim tinere talente

In 16 decembrie 2014, 860 de elevi ai scolilor din orasul Cisnadie au participat la “Expozitia de pictura”, organizata in cadrul Bisericii Evanghelice din Cisnadie.
Vezi detalii eveniment, la Expozitie de pictura

Surprize de Craciun

Am identificat 140 de familii cu probleme financiare grave in Cisnadie, Rasinari, Vurpar, Talmaciu.
63 dintre aceste familii nu au avut niciodata un brad de Craciun. Cu ajutorul companiilor implicate am reusit sa distribuim, in data de 20 decembrie, brazi de sarbatori, suporti pentru brazi, accesorii complete pentru impodobirea acestora, produse alimentare si multe alte daruri. Cu ajutorul tuturor celor implicati am adus bucurie in sufletele a 308 copii.

Vezi detalii eveniment: Surprize de Craciun