Un plus de confort

La inceputul lunii ianuarie, cu ajutorul persoanelor din conducerea Rectoratului Sibiu, am reusit sa distribuim 160 paturi second hand, batranilor din cadrul azilelor, pentru a le putea oferi un plus de confort in sezonul rece.
Paturile provin din depozitele caminelor studentesti din Sibiu.

Multumiri tuturor partenerilor nostri

La inceputul lunii februarie echipa Asociaţia Totul Pentru Comunitate a incercat sa ofere multumiri si recunostinţă tuturor companiilor(10 companii) care s-au implicat social oferindu-le câte un tort primit de la laboratorul Redal.
Nu am fi reuşit sa realizăm nici un proiect fără sprijinul şi implicarea dumnealor. Dorim sa ii dăm drept exemplu pentru ca sunt companii care işi iubesc semenii şi îi ajută atât cât le este cu putinta.
Va multumim!

Sprijin pentru familiile sarace

Cu ajutorul companiilor producatoare din Sibiu, care au decis sa se implice si sa sprijine familiile sarace, am distribuit in luna martie alimente si articole vestimentare noi si second-hand, pentru 40 de familii nevoiase din orasul Sibiu.
Cu ajutorul mai multor voluntari implicaţi am adunat peste 500 de borcane cu alimente conservate realizate de voluntari si parintii acestora, alimentele erau în stare exceptionala pentru consum, aceste borcane au fost oferite ca ajutoare pentru 40 familii nevoiaşe din oraşul Sibiu.’
Detalii: Ajutoare

Masa calda si ajutoare pentru 28 familii

Cu ajutorul companiilor sponsorizatoare am reuşit sa oferim o surpriză deosebită la finalul lunii aprilie celor 28 de familii nevoiaşe cărora le-am oferit atât o masa caldă la Restaurantul Kubatta de pe strada Rahovei, cât şi plase cu ajutoare pentru a le putea asigura un ajutor alimentar pentru perioada următoare.
Detalii eveniment: Masa calda

Sarbatori frumoase

De sarbatorilor Pascale cu bucurie in suflet, am oferit celor 340 de copii proveniti din familii cu deficit financiar, familii monoparentale din orasele Cisnadie, Talmaciu, Vurpar, Turnu Rosu, Sura Mica, Ocna Sibiului, Orlat si Cristian pachete cu diverse produse alimentare.
Au fost prezenti membrii echipei de teatru Become din Sibiu care au oferit momente exceptionale de buna dispozitie.
Detalii eveniment: Cadouri de Paste

Sa promovam talentele

In data de 02 iunie vom organiza vernisajul expozitiei de pictura in comuna Sura Mica. In cadrul orelor de desen, de pregatire a copiilor pentru expozitie, vom avea ca invitati speciali studenti restauratori care vor impartasi din cunostintele lor elevilor comunei Sura Mica.

Sa invatam din mostenirea trecutului

In mijlocul lunii iunie vom organiza o excursie pentru copiii din comuna Miercurea Sibiului, sa viziteze Muzeul Civilizatiei Astra Sibiului, in mod gratuit.
De asemenea ii vom implica in diverse activitati recreative in aer liber. Elevii vor fi rasplatiti pe masura, cu obiecte informative despre muzeul in aer liber Dumbrava.
Actiunea va avea loc cu sprijinul administratiei Muzeului Dumbrava si Tursib.

Caravana prieteniei

Divertisment comunicare sport arta cultura educatie implicare
Detalii eveniment: Caravana Prieteniei

O surpriza placuta

Echipa Asociaţiei Totul Pentru Comunitate au hotărât să intindă o mână de ajutor semenilor noştri, astfel încât la începutul lunii iulie am pregătit o surpriză neaşteptată şi neanunţată oamenilor internaţi la Centrul de Reabilitare din oraşul Cisnădie.
Detalii eveniment: O surpriza placuta

Septembrie 2015-Evitarea abandonului scolar

Vom sprijini 280 copii care sunt asistaţi social, ei provin din familii defavorizate financiar, familii
monoparentale din localităţile: Cristian, Sibiu, Şura Mică, Roşia, Nou, Nocrich, Hosman, Vurpar, Cisnădie şi Tălmaciu.
Echipa Asociatiei Totul Pentru Comunitate vor oferi rechizite şcolare complete, produse alimentare şi câteva articole vestimentare care să le fie de ajutor celor mici pentru noul început de an şcolar, pentru evitarea bandonului şcolar.
Totodata în cadrul acestui proiect, atât copiii cât şi cadrele didactice îndrumătoare vor fi înştiinţate de implicarea lor sociala în proiectele următoare în cadrul atelierelor de comunicare, creaţie, expoziţiile pe care le vom organiza în luna octombrie şi noiembrie 2015.
Detalii evaniment: Evitararea abandonului scolar

Octombrie 2015-Atelierul vesel de creativitate

Cu ocazia sarbatoririi zilei de Halloween am realizat in cadrul Librariei Diverta din Mall-ul local un atelier de creativitate in care am invitat 25 elevi in clasa 0, elevi asistati social, elevi fara posibilitati astfel incat sa le oferim un mediu prpice pentru a fi cat mai inventivi, le-am pus la dispozitie toate elementele si accesoriile necesare pentru a putea realiza un produs finit cu respectarea tematicii. Deasemenea toti elevii au primit din partea Asiciatiei Totul Pentru Comunitate cadouri cu dulciuri, accesorii si rechizite scolare. Multumim Librariei Diverta pentru gazduire si materialele puse la dispozitie pentru a putea realiza produsele cu tematica propuse.
Detalii eveniment: Atelier creativitate

Luna Octombrie –Esti implicat, iti ajuti comunitatea esti premiat!

In luna Octombrie 2015 datorita implicarii desavarsite a cadrelor didactice de la Scoala Generala clasele I-VIII comuna Rosia satul Nou, elevii au reusit sa isi reorganizeze clasele, sa nu lipseasca de la ore, au facut curatenie in clasa, in curtea scolii fiind un exemplu pentru intreaga scoala, astfel Asociatia Totul Pentru Comunitate a oferit ca recompensa pentru efortul lor de a fi mult mai implicati si activi in programele extrascolare, munca in echipa si devotamentul, recunostinta si implicarea aratate fata de unitatea de invatamant am considerat ca merita sa le oferim un plus de confort si am donat o mocheta colorata pentru clasa doamnei invatatoare, deasemenea toti elevii au fost felicitati si premiati cu dulciuri si produse lactate, astfel incat sa aiba la cunostinta ca nici o fapta buna nu va ramane neprecompensata.
Detalii eveniment: Scoala Rosia

Noiembrie 2015 Esti harnic, iti ajuti comunitatea, esti premiat

In luna Noiembrie 2015 datorita implicarii desavarsite a elevilor si parintilor din comuna Rasinari, acestia au facut curatenie in curtea scolii fiind un exemplu pentru intreaga scoala, a-au implicat in reorganizarea clasei astfel Asociatia Totul Pentru Comunitate in parteneriat cu Compania de Teatru Become a oferit ca recompensa pentru efortul lor de a fi mult mai implicati si activi in programele extrascolare, munca in echipa si devotamentul, recunostinta si implicarea aratate fata de unitatea de invatamant am considerat acestia merita aprecierea naostra si au fost felicitati si premiati cu rechizite scolare noi si second hand, dulciuri si produse de panificatie.’
Detalii eveniment: Ajuta-ti comunitatea

Noiembrie 2015-Educatia este nepretuita

Dobândirea de noi cunoştinţe este esenţială! Tinerele talente, mândria comunităţii noastre, trebuie susţinute! Asociaţia Totul Pentru Comunitate îşi propune să promoveze tinerii artişti sibieni şi lucrările lor de referinţă pentru ceea ce înseamnă originalitate şi specific local. Prin acest proiect se doreşte reunirea tinerelor generaţii de artişti, consfinţind astfel puterea artei în viaţa citadină a Sibiului.
Alaturi de tinerii artişti sibieni vom implica toate şcolile cu clasele I-a – XII-a pentru participarea la vernisajul expozitiei de pictură, deasemenea, ne vom bucura de sprijinul a 9 studenţi restauratori care îi vor îndruma pe evelvi în realizarea lucrărilor participante la expoziţie. Vom organiza un vernisaj de pictura care să reprezinte imaginea comunităţii din care fac parte în viziunea copiilor – expoziţiile vor fi realizate în localităţile: Şura Mică, Ocna Sibiului, Tălmaciu, Cisnădie. Deasemenea vom prezenta concret poze reprezentative din cadrul comunităţii “Înainte şi acum!” Evenimentul va fi organizat în localitătile: Sibiu, Şura Mică, Ocna Sibiului, Nocrich, Vurpar, Cisnădie şi Tălmaciu – vom implica cel puţin 1800 elevi în clasele V-XII

Decembrie 2015-Deschiderea patinoarului Cisnadie

Vom facilita participarea a 130 copii asistaţi social. În cadrul evenimentului vom organiza momente artistice, piese de teatru, momente de divertisment, deasemenea vom implica toţi copiii prezenţi în diverse competiţii sportive, toţi copiii participanţi vor fi răsplătiţi cu dulciuri şi voie buna, împreună cu voluntarii Asociaţiei Totul Pentru Comunitate vom realiza o seară de neuitat!

Decembrie 2015-La Cisnădie

Echipa Asociaţiei Totul Pentru Comunitate, a hotărât să întindă o mână de ajutor semenilor sai, astfel încât in data de 22 Decembrie 2015 a pregătit o surpriză neaşteptată şi neanunţată oamenilor internaţi la Centrul de Reabilitare din oraşul Cisnădie. Supriza consta în …..
Detalii eveniment: Surprize de Craciun