Asociaţia Totul Pentru Comunitate dăruieşte speranţă familiilor defavorizate, copiilor şi persoanelor vârstnice aflate în dificultate. Implicată de aproape un an la nivel comunitar în judeţul Sibiu, Asociaţia Totul Pentru comunitate a oferit spriin, până în luna august 2015, la peste 3000 de persoane.

Cum puteţi deveni susținător sau donator pentru Asociaţia Totul Pentru Comunitate?

Vă invităm să deveniţi voluntari ai Asociaţiei Totul Pentru Comunitate, donând astfel din timpul dumneavoastră pentru a sta de vorbă sau a vă juca împreună cu copiii nevoiaşi în momentul când le dăruim ajutoarele, să participaţi la evenimentele de comunicare, ateliere de creaţie şi dezvoltare personală pe care le organizăm, sau, pur și simplu, poate doriți să fiți de ajutor și să faceți orice ar fi nevoie – voluntariatul perfect!
De asemenea, oricând o donație în bani sau bunuri este foarte binevenită!
Donațiile dumnavoastră pot aduce un aport important în educaţia copiilor, pot ajuta la alcătuirea pachetului lunar pentru o familie sau o comunitate, pot oferi hrană unei persoane fără locuință sau pot ajuta un copil să nu abandoneze şcoala.
Orice proiect social poate funcționa doar dacă există resurse financiare și materiale, de aceea, orice donație este foarte importantă și poate însemna cu adevărat schimbarea unui destin!

Cont bancar:

RO75 BTRL RONC RT02 6910 5601 deschis la Banca Transilvania Sibiu
Asociaţia Totul Pentru Comunitate
-Sibiu, Str Şureanu Nr 4
-Tel.: 0745.668.134
www.totulpentrucomunitate.ro

Puteți fi siguri că implicarea dumneavoastră face diferența!
Dăruind aduci bucurie!